Переваги та недоліки інфрачервоних грилів

Кожної пори року завжди збираються компанії на свіжому повітрі. Незмінним атрибутом таких зібрань завжди виступає приготування запашного шашлику або запікання овочів. Інтернет-магазин Grillmag grillmag.shop презентує велику кількість різноманітного обладнання, завдяки якому стейки будуть соковитими, а перчики надзвичайно апетитними.

Принципи роботи інфрачервоного гриля

Інформація про те, як працюють інфрачервоні грилі, а саме технологія й принцип дії, знаходиться у вільному доступі в мережі інтернет. Недоліки інфрачервоних грилів практично відсутні, й термін використання їх досить довгий за умов правильної експлуатації, своєчасного очищення та миття. Завдяки нагріванню галогенної лампи температура однаково поширюється на всю площу конструкції, забезпечуючи рівномірне приготування харчів. Такий тип барбекю має свої особливості, а саме:

  • інфрачервоний принцип роботи;
  • якісні матеріали для смаження;
  • вбудована електроніка;
  • легке миття та чищення;
  • можливість регулювати температуру до 360 градусів;
  • відповідність конструкції всім вимогам та стандартам безпечної експлуатації.

Застосування інфрачервоних грилів зберігає в їжі всі вітаміни та мінерали, робить харчі соковитими, ароматними й напрочуд смачними. Інфрачервоне тепло нагадує сонячні промені, тому не несе ніякої шкоди для організму людини. Натомість зберігає всі поживні речовини в приготованих стравах. Найвидатніші ресторани з історією готують страви найчастіше саме на такому обладнанні, оскільки переваги інфрачервоних грилів над традиційними методами грилювання суттєві.

Переваги інфрачервоних грилів над традиційними методами грилювання

Різноманіття асортименту від Weber

Розповсюджені грилі Weber від grillmag.shop американського виробництва в газовому, вугільному та електричному виконанні однаково користуються популярністю серед населення. Вишуканий дизайн портативних чи стаціонарних моделей органічно вписується в будь-який ландшафт. Виробництво з високоякісних матеріалів гарантує довговічність експлуатації. Технологія дозволяє зберегти яскраві смаки й насолоджуватися приготованими стравами.

Виробник зазначеної лінійки пропонує наступні види товару:

  • вугільні грилі, які є прекрасним доповненням будь-якої дачної ділянки, саду, зроблять комфортною зустріч друзів у вихідні дні чи на свята;
  • електричні моделі найчастіше встановлюють в будинках, квартирах чи на терасах, де є вільний доступ до електричної розетки;
  • газові установки безпечно використовують як на відкритому повітрі, так і в закритих приміщеннях.

Weber зарекомендував себе надійним виробником продукції, яка дозволяє готувати їжу в будь-яких умовах.

Недоліки інфрачервоних грилів

Специфіка керамічного гриля

Можливість готувати будь-яку їжу може надати керамічний гриль у grillmag.shop від надійних виробників. М’ясо, риба, овочі чи піца – асортимент страв, який легко зможе приготувати керамічне обладнання. Популярність його стрімко зростає, оскільки страви мають надзвичайний аромат та соковитість. Здатність довго утримувати тепло під керамічним покриттям сприяє широкому застосуванню такого обладнання серед рестораторів та інших закладів харчування.

Поради щодо вибору та використання інфрачервоних грилів та керамічних барбекю практично однакові: слід обирати оптимальний варіант, який відповідатиме прогнозованим обсягам приготування, частоті використання та матиме необхідну потужність. Для домашнього застосування слід обирати слабші грилі, тоді як готельні та ресторанні комплекси потребують потужного обладнання у зв’язку з постійною експлуатацією приладу.

Больше от автора

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вам также понравится